We bieden op het kinderdagverblijf van Dalton Kindcentrum het P@rk opvang met betrokken, warme pedagogisch medewerkers. U kunt opvang aanvragen op iedere schooldag, tussen 07.30 en 18.30 uur. In een groep van maximaal 12 kinderen krijgen kinderen de aandacht die zij nodig hebben. Hun eigen kennen en kunnen staan centraal: vanuit daar passen onze pedagogisch medewerkers hun aanbod aan en zorgen zij voor passende activiteiten volgens onze Daltonvisie.

Open ruimte, prachtige tuin

Bij binnenkomst valt gelijk de grote hal op, waar de kinderen de ruimte hebben voor spel en beweging. Op de benedenverdieping komen de ruimtes uit op de hal, zodat de kinderen uit verschillende groepen met elkaar kunnen spelen.

De groepsruimten zijn gezellig ingericht en helemaal afgestemd op de leeftijden van de kinderen. Iedere groep heeft ook een uitgang naar de grote, fijne tuin. Zodra het maar mogelijk is gaan de kinderen naar buiten. De peuters hebben een aparte tuin, maar af en toe samen met de andere groepen spelen is natuurlijk leuk en dat gebeurt dus ook. 

Via ons open deuren beleid bieden we leeftijdgerichte activiteiten aan, zodat er voldoende uitdaging wordt geboden aan de kinderen. Tijdens deze activiteiten worden de verschillende ruimtes gebruikt, zoals de speelhal en de tuin.

Openingstijden maandag t/m vrijdagDoety Art13

Ouders kunnen bij ons kinderdagverblijf kiezen uit contracten met verschillende opvangtijden. U kunt daardoor kiezen voor de opvangtijden die het beste aansluiten bij uw wensen. Ons kinderdagverblijf is alle schooldagen geopend. 

  • Hele dag: 07.30 - 18.30 uur 
  • Halve dag (ochtend): 07.30 – 13.00 uur 
  • Halve dag (middag): 13.00 - 18.30 uur
  • 07.30 – 14.15 (eindtijd valt samen met einde schooldag DKC het P@rk)

Haal- en brengtijden

Op alle dagen is het mogelijk uw kind tussen 07.30 uur en 09.00 uur te brengen. De kinderen kunnen vanaf 16.30 uur gehaald worden. 

Wijzigingen doorgeven

Voor het wijzigingen of stopzetten van het contract kunt u kunt contact opnemen met de administratie van de kinderopvang: kinderopvang@archipelprimair.nl of telefonisch: 0575 561 608 optie 5

 

Tarieven en producten

Tarieven/producten

Inspectierapport KDV Het P@rk